Sitruunainen pinaatti-perunamurska

03.06.2021 — LM

Tämä sitruunainen perunalisuke on raikas tarjottava vaikka tomaattisen broilerin tai kalan kanssa. Tässä kypsät perunat on rennosti murskattu kuorineen, ja tuoreet pinaatinlehdet lisäävät rouheisuutta – mutta kuoriminenkin on luvallista. Kuvan annoksessa on käytetty Jazzy pikkuperunoita.

  • 0,5 kg perunoita
  • 1-2 rkl voita
  • ripaus suolaa
  • 1 rasiallinen pinaattia
  • 1 tl raastettua sitruunan kuorta
  • 1-2 rkl sitruunan mehua

Keitä perunat kypsiksi, ja kaada keitinvesi pois. Murskaa tai paloittele perunat. Sekoita joukkoon voi, suola, pinaatit, sitruunankuoriraaste ja mehu. Lisuke on valmis.

Lue myös