Perunantutkimuksen talvipäivä 2021

Perunantutkimuksen talvipäivä järjestetään tänä vuonna etätilaisuutena 14.4.2021 aamupäivällä kello 9:00 – 11:45. Talvipäivässä käsitellään tuttuun tapaan sekä perunan uusimpia tutkimustuloksia että ajankohtaista asiaa perunaliiketoiminnasta.

Tilaisuus on maksuton, ja pääsette osallistumaan tilaisuuteen ilmoittautumalla tämän linkin kautta.

Ilmoittautumislinkki tekstinä: https://forms.gle/ZLWY2c5L1nhJTVqd8

Tilaisuuden ohjelma (voi vielä tarkentua):

AikaAihe
9:009:10Alkusanat. PAYR kuulumiset ja alan ajankohtaiset tutkimukset
9:109:30Virukset suomalaisessa perunantuotannossa. Pervirlähde (Johanna Santala, Ruokavirasto)
9:359:45Kuoppatauti -hanke, kuulumiset. Minna Pirhonen, Helsingin Yliopisto
9:5010:10Perunan kuorirokko – lajikkeiden kestävyys juuri- ja mukulaoireille (Lea Hiltunen, Luke)
10:1510:35Kun karanteenituhooja yllättää, Atro Virtanen, Ruokavirasto
10:4010:50Tauko
10:5011:20Perunan brändääminen ja nimisuojaus – paneelikeskustelu. Vetäjänä Terhi Löfstedt MTK, Marjo Särkkä-Tirkkonen Ruralia Instituutti, Pontus Franzén varhaisperunan tuottaja, Veli-Matti Puhakka, Tuoteryhmäjohtaja SOK
11:2511:45Perunamarkkinat kotimaa ja eurooppa, miten korona vaikuttanut. Perunaverkosto, mikä se on. Antti Lavonen, MTK. Antti Kuusisto, Luonnosta Oy
11:45Tilaisuuden päätös 

Lue myös