- Aika: Torstai 13.2. alkaen kello 9 – Perjantai 14.2. päättyen lounaaseen kello 12 (Lounaan jälkeen vielä vuosikokous)
- Paikka: Scandic hotel Koskipuisto, Tampere
Vuoden 2025 talvipäivillä on vieraana uusi elintarvikemarkkinavaltuutettu Jarno Sukanen, joka kertoo miten uusi elintarvikemarkkinalaki toimii hänen työssään, ja miten he toimivat. Teemana on ”Perunasta ruokaa” ja käymme läpi perunan hyviä puolia asiantuntijan silmin – sekä vierailemme Saarioisten Sahalahden tehtaalla, jossa valmistetaan valmisruokia. Kuulemme, miten Saarioisilla suhtaudutaan uusiin ruokasuosituksiin.
Myös Europatatin Berta Redondo ja Romans Vorss esittäytyvät meille, ja kertovat mitä asioita he edistävät järjestössä. Lisäksi kuulemme muun muassa EAPR:n Euroopan perunantutkimusten suuntauksia, ja suomalaisia tutkimuskuulumisia Petlalta.
- Hinnat per päivä 70€ + alv, jäsenille 50€ + alv.
- + torstaina bussimaksu Saarioisille (vielä hinta auki riippuen kyytiin tulevien määrästä)
- Majoittujille alennusta varauskoodilla CGWM
Tervetuloa mukaan!