Perunan talvipäivillä 2025 vieraillaan Saarioisilla

  • Aika: Torstai 13.2. alkaen kello 9 – Perjantai 14.2. päättyen lounaaseen kello 12 (Lounaan jälkeen vielä vuosikokous)
  • Paikka: Scandic hotel Koskipuisto, Tampere

Vuoden 2025 talvipäivillä on vieraana uusi elintarvikemarkkinavaltuutettu Jarno Sukanen, joka kertoo miten uusi elintarvikemarkkinalaki toimii hänen työssään, ja miten he toimivat. Teemana on ”Perunasta ruokaa” ja käymme läpi perunan hyviä puolia asiantuntijan silmin – sekä vierailemme Saarioisten Sahalahden tehtaalla, jossa valmistetaan valmisruokia. Kuulemme, miten Saarioisilla suhtaudutaan uusiin ruokasuosituksiin.

Myös Europatatin Berta Redondo ja Romans Vorss esittäytyvät meille, ja kertovat mitä asioita he edistävät järjestössä. Lisäksi kuulemme muun muassa EAPR:n Euroopan perunantutkimusten suuntauksia, ja suomalaisia tutkimuskuulumisia Petlalta.

  • Hinnat per päivä 70€ + alv, jäsenille 50€ + alv.
  • + torstaina bussimaksu Saarioisille (vielä hinta auki riippuen kyytiin tulevien määrästä)
  • Majoittujille alennusta varauskoodilla CGWM

Tervetuloa mukaan!

Päivittyvä ohjelma löytyy täältä:

Lue myös

Perunan Talvipäivät 11-12.2.2026 Ahvenanmaalla

Tämän vuoden Talvipäivät pureutuvat syvälle aiheeseen, joka on meille kaikille tärkeä: perunan rooli suomalaisessa ruokatuotannossa, sen tulevaisuuden mahdollisuudet ja kestävä kehitys. Ja parastahan kaikessa ovat ne vapaamuotoiset keskustelut kollegoiden kanssa tapahtuman lomassa.  Luvassa on inspiroivia puheenvuoroja, käytännön vierailuja, näkymiä vuoteen 2100, herkullisia makuelämyksiä ja verkostoitumista alan parhaiden kanssa — kaikki tämä Turun ja Maarianhaminan upeissamerimaisemissa.  Ilmoittaudu nyt ja varmista paikkasi vuoden odotetuimpaan talvitapahtumaan:  Ilmoittautuminen on nyt auki, varaa oma paikkasi vaikka jo heti!  […]

Lue lisää… from Perunan Talvipäivät 11-12.2.2026 Ahvenanmaalla