Varhaisperunat Vihannes-Laitilasta, totta kai

Mitä olisi juhannuksen notkuva juhlapöytä ja kesän ihanat rennot ruokahetket ilman suomalaista varhaisperunaa? Niinpä. Me Vihannes-Laitilassa toimitamme joka kesä ruokakauppoihin yli 4 miljoonaa kiloa varhaisperunaa.

Maukkaat varhaisperunamme kasvavat Turun saaristossa ja Vakka-Suomessa, joten kuljetus viljelijöiden pelloilta käy nopeasti ja matkat ovat lyhyitä. Voit valita ruokakauppasi valikoimista pestyt tai multaiset varhaisperunat eri pakkausko’oissa – lajikkeista löytyvät suomalaisten suosikit, kuten Annabelle, Timo, Siikli, Jussi ja Solisti. Ja kaikki varmasti tuoretta!

Vihannes-Laitilassa puhdas ympäristö on ensisijaisen tärkeä asia. Pyrimme toiminnassamme säästämään luontoa niin paljon kuin mahdollista. Olemme investoineet mm. ekologisempaan energiatuotantoon: kesäisin tuotantoyksiköitämme viilennetään aurinkoenergian voimin. Näin voimme vähentää hiilidioksidipäästöjämme lähes 500 kiloa päivässä!

Katso koko tuotevalikoima sivustoltamme www.vihanneslaitila.fi ja seuraa meitä myös Facebookissa ja Instagramissa.

PS. Varhaisperunoiden lisäksi toimitamme kauppoihin ympäri vuoden paljon muutakin hyvää, kuten juureksia, kaaleja, sipuleita.