HZPC Kantaperuna

HZPC Kantaperuna on perunalajikkeita ja siemenperunaa markkinoiva yritys. Tuotamme ja markkinoimme asiakkaidemme tarpeisiin kotimaista sertifioitua siemenperunaa. Olemme pohjoispohjalainen perunaan erikoistunut asiantuntijayritys, joka ajattelee aina ensin asiakkaan ja toimialan parasta. Luomme pitkäaikaisia suhteita ja kannamme vastuun tekemisistämme. Uskomme mahdollisuuksiin luoda peruna-alan vaatimuksiin erinomaisia ratkaisuja. Menestyksemme perustuu tietoon ja osaamiseen.

Työt tehdään tosissaan mutta pilke silmäkulmassa.
Arjessa siemenperunatuotannon hoitavat 20 siemenperunaviljelijää ja heidän omistamansa 15 siemenperunapakkaamoa työntekijöineen. Terveen ja turvallisen siemenperunamme ytimessä hyrräävät toimialan johtavat lajikeominaisuudet. Tarjoamme kaikkiin perunan käyttötarpeisiin satoisan, taudinkestävän ja laadukkaan lajikkeen. Olemme valikoineet markkinoille lajikkeet, jotka soveltuvat erityisen hyvin suomalaisiin kasvuolosuhteisiin ja suomalaiseen käyttöön.

Tavoitteemme on tuottaa kaikille perunan parissa viihtyville onnistumisen ja ilon elämyksiä. Viljelijästä ruuanlaittajaan ja ruokailijaan saakka. Maista Annabelle-perunaa tai Challengeristä soseutettua perunamuusia, niin tiedät mistä puhumme.

HZPC Kantaperuna