Veljekset Kitola Oy

Tuoreus ja hyvä palvelu ovat ne, joista meidät tunnetaan

Kattavaan tuotevalikoimaamme kuuluvat laadukkaat perunat ja juurekset, tomaatit, kurkut ja muut vihannekset, salaatit, yrtit, idut, sienet sekä hedelmät ja marjat. Veljekset Kitola Oy toimittaa valtaosan varsinaissuomalaisten ruokakauppojen myymästä ruokaperunasta.

Uuden sadon ensimmäiset kotimaiset kesäperunat tuotetaan Turun saaristossa ja varhaisperunasadon valmistuessa siirrytään hiljalleen myös pohjoisempaa tuotantoa kohti. Uuden sadon perunat käsitellään ja pakataan samana päivänä kun ne saapuvat viljelijöiltä, jotta kuluttajat saavat säilytykselle herkät uudet perunat ruokapöytään mahdollisimman nopeasti.

Ruokaperunamme tuotetaan sekä lähialueilla Etelä-Suomessa että Pohjanmaan perinteisillä viljelyalueilla. Perinteistä lähituotantoa suurempi toimitusalue mahdollistaa korkealaatuisen ruokaperunan hankinnan myös paikallisten viljelyhäiriöiden aikana. Viljelijöiden verkosto on hankittu vuosien kokemuksella hyväksi havaittuja toimittajasuhteita ja luotettujen viljelijöiden ammattitaitoa kunnioittaen.

https://kitola.fi